Posters Blog

25 Ιαν 20191 λεπτά

Έντονη κακοκαιρία σε όλη την χώρα με αρκετά προβλήματα!

Με έντονη βροχόπτωση συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία που έχει πλήξει τις τελευταίες μέρες όλη την χώρα δημιουργώντας μάλιστα και αρκετά προβλήματα κατά τόπους.

Στα Καλάβρυτα δύο μαθητές και ένας οδηγός ταξί που τους μετέφερε, κινδύνευσαν στην περιοχή των Καλαβρύτων, όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λόγω πλημμύρας. Όμως, με την επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαβρύτων, απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

Στο Άργος ηλικιωμένος οδηγός που προσπάθησε να διασχίσει διάβαση δρόμου, μέσα από την οποία περνάει ο χείμαρρος Ξεριάς ο οποίος έχει πραγματικά φουσκώσει, εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στην κυριολεξία μέσα στο ποτάμι, από όπου χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Ο ηλικιωμένος οδηγός απεγκλωβίστηκε με την συνδρομή της πυροσβεστικής όμως δεν ήταν καλά στην υγεία του.

Παράλληλα ρέμα έξω από το Ναύπλιο πλημμύρισε με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία μέσα από μία διάβαση δρόμων η οποία διασχίζει στην κυριολεξία το ρέμα.

Στο Νευροκώπι έχει πλημμυρίσει ένας χείμαρρος με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να υπάρχει ορατός κίνδυνος να πλημμυρίσουν σίγουρα το χωριό Οχυρό ενώ έχουν ήδη πλημμυρίσει σπίτια στο χωριό Αχλαδιά.

Ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα από την κακοκαιρία αλλά κυρίως ευχόμαστε αυτή την φορά να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Οι αρχές αυτής της χώρας όσο καλά προετοιμασμένες και αν δηλώνουν ότι είναι αποδεικνύεται ότι μόνο προετοιμασμένες δεν είναι καθώς ούτε αντιπλημμυρικά έργα δεν έχουν γίνει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας όπως για παράδειγμα στην Μάνδρα, και επιπλέον επειδή όπως φαίνεται η κακοκαιρία θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα οι δήμοι δεν καν έχουν ξεβουλώσει τα φρεάτια με αποτέλεσμα να υπάρχει ορατός κίνδυνος να πλημμυρίσουν ξανά δρόμοι και να υπάρξουν εκ νέου προβλήματα.

#Ειδήσεις #Καιρός

00
0