Posters Blog

6 Φεβ 20191 λεπτά

Εξαφάνισαν τα κουμπιά ειδοποίησης στάσης από τα αστικά λεωφορεία της Αθήνας | Καταγγελία αναγνώστη

Σε επιστολή που μας έστειλε νωρίτερα αναγνώστης μας αναφέρεται στα κουμπιά ειδοποίησης στάσης που υπάρχουν στα σιδερένια κιγκλιδώματα των αστικών λεωφορείων της Αθήνας τα οποία από συγκεκριμένα σημεία του λεωφορείου ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν.

Ο αναγνώστης μας θίγει το θέμα ως σοβαρό καθότι όπως αναφέρει και στην επιστολή του τα μόνα κουμπιά ειδοποίησης για στάση που έχουν μείνει στην θέση τους βρίσκονται δίπλα στις πόρτες και όπως λέει ο αναγνώστης μας υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού κάποιου επιβάτη ο οποίος θα σηκωθεί για να πατήσει το κουμπί πριν την στάση και στο πρώτο απότομο φρενάρισμα του λεωφορείου υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει και να τραυματιστεί.

Σας παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή του αναγνώστη στην οποία σημειώνεται ότι:

«Αγαπητό posters πρόσφατα διαπίστωσα μπαίνοντας σε ένα αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΑ ότι στα περισσότερα μεταλλικά κιγκλιδώματα στα οποία υπήρχαν κουμπιά στοπ, για να ειδοποιείται ο οδηγός να σταματήσει στην στάση, τώρα πλέον δεν υπάρχουν.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το έχει κάνει αυτό ο ΟΑΣΑ αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να το ξαναδούν το θέμα και για λόγους ασφαλείας των επιβατών να επαναφέρουν στις θέσεις τους τα κουμπιά ειδοποίησης στάσης που έχουν αφαιρεθεί χωρίς προφανή λόγο.»

#ΚαταγγελίαΑναγνώστη

00
0