Posters Blog

28 Φεβ 20171 λεπτά

Επίσημο το Mi 5C που ενσωματώνει και τον πρώτο επεξεργαστή της Xiaomi

Ότι η Xiaomi ανακοίνωσε νέο smartphone δεν αποτελεί έκπληξη. Αυτό ωστόσο που αποτελεί κατά κάποιο τρόπο έκπληξη, είναι ότι η συσκευή που παρουσιάστηκε επίσημα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο National Convention Center στο Πεκίνο, στην Κίνα, ενσωματώνει τον πρώτο επεξεργαστή που σχεδίασε in-house η Κινέζικη εταιρεία.

Το νέο Xiaomi Mi 5C διαθέτει οθόνη 5,15 ιντσών, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία επιδεικνύει φωτεινότητα υψηλότερη από 550-nits υποστηρίζοντας το 94,4% του χρωματικού πρότυπου NTSC.

Στην πρόσοψη, εκτός από αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, η συσκευή διαθέτει μία κάμερα 8,0 Megapixelsγια selfies ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει την κύρια κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels.

Στο εσωτερικό του, μαζί με 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου βρίσκεται το Surge S1, το νέο SoC της εταιρείας που περιλαμβάνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 (δύο τετραπύρηνα αρθρώματα, με το πρώτο να έχει συχνότητα λειτουργίας 2,2GHz και το δεύτερο 1,4GHz).

Η GPU στο εσωτερικό του είναι η Mali-T860 ενώ προσφέρεται και υποστήριξη VoLTE. Να αναφέρουμε ότι το Surge S1 κατασκευάζεται με μέθοδο 28nm HPC. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2860mAh ενώ το λογισμικό βασίζεται στο MIUI και στο Android 7.1 Nougat.

Πηγή

00
0