Posters Blog

12 Δεκ 20192 λεπτά

Μαζική δολοφονία αδέσποτων σκυλιών στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου από εισπνεόμενες φόλες! Μήπως ήρθ

Με το αποκρουστικό θέαμα των πτωμάτων νεκρών σκυλιών έξω από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου ήρθαν αντιμέτωποι φιλόζωοι εθελοντές χτες το πρωί.

Οι εθελοντές φρόντιζαν τα αδέσποτα σκυλιά και τις γάτες που υπήρχαν στον περίγυρο του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου και τα τάιζαν σε καθημερινή βάση.

Όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν τα περιστατικά φόλας στην συγκεκριμένη περιοχή ξεκίνησαν το Νοέμβριο όπου εντόπισαν ένα νεκρό σκυλάκι όμως ο δράστης δεν σταμάτησε εκεί με αποτέλεσμα χθες και προχθές να βρεθούν πολύ περισσότερα νεκρά σκυλιά με αποτέλεσμα να μιλάμε για μαζική εξόντωση αδέσποτων σκυλιών από κάποιον αρρωστημένο δράστη!

Ο κτηνίατρος που ειδοποίησαν οι εθελοντές τους ενημέρωσε ότι τα σκυλιά θανατώθηκαν από εισπνεόμενες φόλες που κάποιος ασυνείδητος έσπειρε στην περιοχή σκορπώντας τον θάνατο σε δεκάδες σκυλιά και γατάκια, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο την ζωή μικρών παιδιών τα οποία καθημερινά παίζουν στο σημείο καθώς επίσης και τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται το θέατρο.

Οι εθελοντές κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία και τον Δήμο για να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά σύμφωνα με το νόμο.

Εδώ όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Επιδαύρου δεν έχει την παραμικρή δομή φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς και από όσο ξέρουμε και γνωρίζουμε δεν διαθέτει καν την απαραίτητη πενταμελή επιτροπή!

Επίσης τον Σεπτέμβρη του 2018 αγέλη αδέσποτων σκύλων εισέβαλε κυριολεκτικά στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου σκορπώντας τον πανικό στους τουρίστες οι οποίοι μέχρι εκείνη την στιγμή απολάμβαναν την ξενάγησή τους.

Διαβάστε Επίσης:«Αδέσποτοι σκύλοι εισέβαλαν στο Θέατρο της Επιδαύρου κατά την διάρκεια ξενάγησης και προκάλεσαν πανικό στους τουρίστες»

Διαβάστε Επίσης:Ποιος έχει την ευθύνη για τα αδέσποτα μετά το περιστατικό στο θέατρο της Επιδαύρου;

Στην περιοχή γύρω από το Θέατρο της Επιδαύρου σύμφωνα και με παλιότερο δημοσίευμά μας υπήρχαν τουλάχιστον 17 αδέσποτοι σκύλοι οι ποίο είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2018 στους Τουρίστες. Οι φιλόζωοι τότε δεν έβγαλαν κιχ ούτε όμως και από την μεριά του Δήμου Επιδαύρου έγινε η παραμικρή ενέργεια για να απομακρυνθούν από τον χώρο του Θεάτρου τα επικίνδυνα σκυλιά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τα αδέσποτα σκυλιά μπούκαραν στην κυριολεξία ανενόχλητα στο θέατρο της Επιδαύρου κολλώντας στην κυριολεξία τους τουρίστες στον τοίχο από τον τρόπο που πήραν οι ίδιοι από την μανία των αδέσποτων σκυλιών τα οποία κατέκλυσαν αμέσως τον χώρο του Θεάτρου σκορπώντας παράλληλα τον τρόμο και τον πανικό σε όσους βρίσκονταν εκεί ενώ παράλληλα κάποια από αυτά ανέβηκαν μέχρι και στις κερκίδες του Θεάτρου.

Οι ευθύνες του Δήμου Επιδαύρου είναι πολλές καθώς δεν φρόντισε να απομακρύνει ως όφειλε να κάνει τα 17 αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονταν μέσα και γύρω από τον χώρο του θεάτρου με αποτέλεσμα να οδηγηθούν τα σκυλιά στο τραγικό συμβάν της εξόντωσής τους με εισπνεόμενη φόλα τις προηγούμενες ημέρες.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στην σελίδα των φιλόζωων της περιοχής της Επιδαύρου στο facebook με τίτλο «Φιλοζωικός Σύλλογος Επιδαύρου» δεν έχει γίνει καν λόγος για το συγκεκριμένο περιστατικό με τις εισπνεόμενες φόλες που διαδραματίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου!

#ΣημαντικέςΕιδήσεις #ΦιλοζωϊκάΘέματα #Φιλόζωοι #Αδέσποτα #ΑρχαίοΘέατροΕπιδαύρου #ΕισπνεόμενεςΦόλες #Επίδαυρος #Ειδήσεις

00
0