google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Άγιο είχε οδηγός που συγκρούστηκε με 5 αγριογούρουνα σε εθνική οδό
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Άγιο είχε οδηγός που συγκρούστηκε με 5 αγριογούρουνα σε εθνική οδό

troxaio_gourounia_2311_1-768x576

Οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό, στην Φθιώτιδα, το βράδυ της Παρασκευής, 23.11.2018, είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Όχι με ένα, αλλά με πέντε αγριογούρουνα, ήρθε αντιμέτωπος ένας οδηγός που κινούνταν στον εθνικό δρόμο Λαμίας – Μακρακώμης το απόγευμα της Παρασκευής 23.11.2018 σε ένα τροχαίο που σοκάρει.

Στο ύψος της Μάκρης τα άγρια ζώα πετάχτηκαν στο δρόμο με αποτέλεσμα αναπόφευκτα να συγκρουστεί με κάποια από αυτά. Ο δρόμος γέμισε με αίματα και μέλη από τα αγριογούρουνα.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο

troxaio_gourounia_2311_3-768x576

Το ευτύχημα είναι ότι από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε ο οδηγός που έπαθε μόνο υλικές ζημιές στο όχημά του.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγοί καταγγέλλουν περιστατικά με αγριογούρουνα που κόβουν βόλτες στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της περιοχής.

Ο αριθμός τους έχει ανέβει αισθητά και εκτός από τους κινδύνους που υπάρχουν για τους διερχόμενους οδηγούς, προκαλούν και ζημιές στις καλλιέργειες ακόμη και σε περιβόλια εντός των οικισμών των χωριών… Πηγή: lamiareport.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page