google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έκτακτη Είδηση: Έξι νεκροί από την πρωτοφανή φονική κακοκαιρία που πλήττει την χώρα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έκτακτη Είδηση: Έξι νεκροί από την πρωτοφανή φονική κακοκαιρία που πλήττει την χώρα

Πρωτοφανής κακοκαιρία πλήττει σήμερα όλη την χώρα με απολογισμό έξι νεκρών μεταξύ των οποίων και ένα δίχρονο αγοράκι το οποίο πιθανότατα πνίγηκε.

Όπως μεταδίδει η το ethnos.gr στην Χαλκιδική από το μπουρίνι έχουν καταγραφεί ήδη 5 νεκροί ενώ ένας άνδρας στην Ημαθία έχασε την ζωή του.

Η πρωτοφανής καταιγίδα χτυπάει αλύπητα τις τελευταίες ώρες με βροχές και καταιγίδες την δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των καταστροφών στις 00:30 το βράδυ της πέμπτης 11 Ιουλίου υπάρχουν μεγάλες καταστροφές σε σπίτια και υποδομές.

Πνίγηκε δίχρονο αγοράκι, την είδηση έρχεται να μας επιβεβαιώσει μέσω του Twitter και η ΕΡΤ.

Η ΕΜΥ πάντως ενημερώνει ότι αυτή την στιγμή η κακοκαιρία χτυπάει τις Σποράδες, Την Λήμνο και την Μυτιλήνη. Στα Δυτικά είναι σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αιτωλοακαρνανία και στην Ήπειρο. Το φαινόμενο του υδροστροβίλου έκανε την εμφάνισή του στην Χαλκιδική και ειδικότερα στην περιοχή του Νικητή. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Ηράκλεια οπού μαζί με την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε νωρίτερα είχαμε και ισχυρή χαλαζόπτωση αλλά και ανεμοστρόβιλο, κυρίως στα Μουδανιά αλλά και στις γύρω περιοχές.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page