google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έκτακτο: Πτώση 17χρονου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Ναύπλιο (βίντεο)
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έκτακτο: Πτώση 17χρονου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Ναύπλιο (βίντεο)

DSC_5586

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου 2018 στο ΕΚΑΒ και την αστυνομία στο Ναύπλιο όταν ένοικος πολυκατοικίας ενημέρωσε πως ένας νεαρός έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο ακάλυπτο.

Όπως διαπιστώθηκε ο 17χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στον οδό Βαρβάκη τα ξημερώματα του Σαββάτου γύρω στις 5:30 αλλά δεν έγινε αντιληπτός παρά μόνο στις 8:30 περίπου το πρωί από ένοικο διπλανού διαμερίσματος που τον είδε στον ακάλυπτο.

DSC_5593

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης του νεαρού αλλά πληροφορίες κάνουν λόγο πως το προηγούμενο βράδυ στο διαμέρισμα που διαμένει ο 17χρονος είχαν κάποιο είδους γιορτή ή πάρτι με κατανάλωση αλκοόλ και το πιο πιθανό η πτώση να οφείλεται σε ατύχημα .

Το άτυχο 17χρονο παρέλαβε τραυματισμένο αλλά έχοντας τις αισθήσεις του, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διεξάγει το αστυνομικό τμημα Ναυπλίου.


Πηγή: Αργολικές Ειδήσεις

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page