google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έφυγε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ο τραγουδοποιός της δικής μας της γενιάς | Βίντεο Αφιέρωμα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έφυγε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ο τραγουδοποιός της δικής μας της γενιάς | Βίντεο Αφιέρωμα

Έφυγε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ο τραγουδοποιός της δικής μας της γενιάς, σε ηλικία 63 ετών στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε χτες τα ξημερώματα ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τον αδικοχαμένο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποχαιρετεί πλήθος κόσμου με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Μεταξύ άλλων υπάρχει και η συγκλονιστική ανάρτηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Fcaebook όπου ο Βασίλης αναφέρει ότι:

« Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε !!! Να χεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων !!! Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν !!! Καλή αντάμωση ρεεε !!! Βασίλης »

Εμείς ετοιμάσαμε και ανεβάσαμε στο κανάλι μας στο Youtube ένα μικρό αφιέρωμα σε αυτόν τον τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας μέσα από τα τραγούδια σου!


0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page