google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αγνοούνται γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της στον Έβρο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αγνοούνται γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της στον Έβρο

meric-nehri

Έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας και των δύο ανήλικων παιδιών της διεξάγουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές στον ποταμό Έβρο, στην περιοχή των Μαρασίων του Δήμου Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ένας 50χρονος Ιρακινός, ο οποίος εισήλθε την Τετάρτη παράτυπα στη χώρα μαζί με περίπου δέκα άτομα μέσω του ποταμού, δήλωσε στις αστυνομικές αρχές ότι αγνοείται η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δώδεκα και τριών ετών, μετά την ανατροπή της βάρκας στην οποία επέβαιναν προκειμένου να διασχίσουν το ποτάμι.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής, να έχουν βρεθεί ίχνη των αγνοούμενων.

Με πληροφορίες από το msn.com

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page