google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αγριογούρουνο «τράκαρε» με τρένο της προαστιακής γραμμής Λάρισας – Βόλου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αγριογούρουνο «τράκαρε» με τρένο της προαστιακής γραμμής Λάρισας – Βόλου

5c7143eac8a165598384d5bbf70f3c8b_XL

Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία – Δίωρη ταλαιπωρία των επιβατών που έμειναν μέσα στο σκοτάδι και το κρύο περιμένοντας λεωφορείο.




Μέχρι τώρα έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία με πρωταγωνιστές τα κοπάδια αγριόχοιρων που γυρίζουν ανεξέλεγκτα σε εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/9) όμως τα συγκεκριμένα θηλαστικά, έπεσαν σε τρένο της προαστιακής γραμμής Λάρισας – Βόλου.

Συγκεκριμένα το πρώτο τρένο της γραμμής που αναχωρεί 04:37’ από Λάρισα έπεσε τα ξημερώματα στο ύψος του Βελεστίνου πάνω σε κοπάδι αγριογούρουνων.

Σύμφωνα με το lamiareport, οι επιβάτες συγκλονίστηκαν από ένα γερό τράνταγμα, με το τρένο να ακινητοποιείται και τα φώτα να πέφτουν! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρειάστηκε αρκετή ώρα για να επιστρατευθεί λεωφορείο που μετέφερε τους επιβάτες στο Βόλο τελικά με δύο ώρες καθυστέρηση.

Ομοίως το επόμενο δρομολόγιο ξεκίνησε με τρεις ώρες καθυστέρηση, καθώς αναβλήθηκε το ενδιάμεσο, έως ότου απομακρυνθούν τα νεκρά ζώα κι αποκατασταθεί η γραμμή. Κανονικά και πάλι εκτελέσθηκε το δρομολόγιο των 11:30’ από Λάρισα.

Πηγή: Dikaiologitika.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page