google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αδέσποτο επιτέθηκε σε εργάτη στην Μεγαλόπολη
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αδέσποτο επιτέθηκε σε εργάτη στην Μεγαλόπολη

Φωτογραφία Αρχείου

Στην Μεγαλόπολη φαίνεται ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις, μιλάμε για ένα πρόβλημα διαχρονικό και αρκετά παλιό αφού έχουν καταγραφεί αρκετές επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών σε πολίτες, και ιδίως ακόμα και σε παιδιά και μαθητές.

Αυτή την φορά όμως ένα αδέσποτο είχε για στόχο του έναν εργάτη της ΔΕΗ στον χώρο της περιοχής των ορυχείων στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Ο εργαζόμενος Κ.Λ. δέχθηκε επίθεση από ένα από τα αδέσποτα σκυλιά που υπάρχουν στην περιοχή των ορυχείων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης την ώρα της εργασίας του. Ευτυχώς από την επίθεση του αδέσποτου σκυλιού ο εργάτης δεν τραυματίστηκε σοβαρά, δέχτηκε ιατρική φροντίδα στον χώρο της εργασίας του και επέστρεψε κανονικά στην δουλειά του.

Πάντως το μεγάλο σε διαστάσεις πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών στην Μεγαλόπολη σύμφωνα με τους ντόπιους ανθρώπους πρέπει να βρει επιτέλους την οριστική λύση του.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page