google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα που βρισκόταν μέσα σε φωταγωγό στο Ναύπλιο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα που βρισκόταν μέσα σε φωταγωγό στο Ναύπλιο

fotagogos.23.7.708

Φωτογραφία:argolikeseidhseis


Σοκαριστικό κυριολεκτικά δυστύχημα συνέβη στο Ναύπλιο λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν 50χρονη γυναίκα ανέβηκε στην ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Χαρμαντά και τραυματίστηκε θανάσιμα μετά την πτώση της στον φωταγωγό.

Νεκρή ανασύρθηκε μία 50 χρονη γυναίκα μέσα από φωταγωγό στο Ναύπλιο. Όπως όλα δείχνουν η άτυχη γυναίκα ανέβηκε στην ταράτσα να πάρει λίγο αέρα και να ηρεμήσει, κάθισε επάνω στο τζάμι του φωταγωγού το οποίο υποχώρησε αφού έσπασε με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πέσει κυριολεκτικά στο κενό.Για να ανασυρθεί η άτυχη γυναίκα από τον φωταγωγό χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο του Άργους όπου διαπιστώθηκε τελικά ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page