google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Απάντηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Άργος» στον αναγνώστη
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Απάντηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Άργος» στον αναγνώστη

12729177_555765721253391_6137252036288462273_n

Αγαπητέ κύριε 

από εμάς δεν ρωτηθήκατε για κάτι για να μας απαντήσετε. Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω

Το καταφύγιο Τρικάλων όπως είναι σήμερα κατασκευάστηκε από τον Δήμο Τρικκαίων αποτέλεσε τμήμα το οποίο θα ενσωματώνονταν στο σύγχρονο καταφύγιο το οποίο ο Δήμος είχε προγραματίσει να κατασκευάσει εκδίδοντας την σχετική άδεια ίδρυσης το 2010. Το υφιστάμενο καταφύγιο ζώων δεν μπόρεσε ποτέ έως σήμερα να αδειοδοτηθεί ως προς τη λειτουργία του, ούτε επίκειται έκδοση άδειας λειτουργίας, ακόμη και εάν προβούμε άμεσα σε βελτιώσεις, για λόγους, τους οποίους δεν γνωρίζουμε και δεν είναι της αρμοδιότητάς μας. Επίσης είναι άγνωστο το γιατί μετά από 6 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας του ως έχει, το 2016 δρομολογήθηκε το οριστικό κλείσιμό του.  Επομένως δεν μπορούμε να κάνουμε ένσταση προς την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας γιατί ο χώρος δεν ανήκει στο Σύλλογο. Ο Σύλλογος συνδράμει στη φροντίδα των ζώων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο εθελοντικά, φροντίζοντας για την υιοθεσία τους και την εξεύρεση δωρεών για τη σίτιση και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Οι ενέργειες που έχει κάνει ο Σύλλογος προς την Εισαγγελεία να μας επιτρέψετε δεν αφορούν κανέναν άλλο παρά μόνο τη δικαστική αρχή η οποία επιλαμβάνετε του θέματος και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν εκτός Συλλόγου όταν αυτό πρέπει. Δεν επικαλούμαστε μεγάλο έργο ούτε αναζητούμε τα μπράβο και τα ζήτω. Είμαστε παρόντες σαν Σύλλογος από το 2007. Ο καθένας μπορεί αν θέλει να ρωτήσει και να μάθει. Ισως μια επίσκεψη στο καταφύγιο θα ήταν πιο διαφωτιστική. Ισως πάλι όχι. Τα πάντα εξαρτώνται από τη διάθεση που έχει κάποιος να δει τα πράγματα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page