google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Απάτη μέσω viber!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Απάτη μέσω viber!

15380671_1736834763303632_5024607842618021890_n

Μήνυμα απάτη αποστέλλεται σε διάφορους χρήστες του viber όπου τους ενημερώνει ότι η συνδρομή τους στην υπηρεσία του viber λήγει με αποτέλεσμα να χαθούν όλες οι επαφές και οι φωτογραφίες των χρηστών.

Το μήνυμα προτρέπει τους χρήστες να κλικάρουν το κουμπί συνέχεια και να επιβεβαιώσουν τον αριθμό τους με έναν αριθμό pin που θα τους αποσταλεί.

Παράλληλα πραγματοποιεί πισώπλατα δηλαδή χωρίς ενημέρωση του χρήστη την εγγραφή του σε μία υψηλού κόστους συνδρομητική υπηρεσία με αποτέλεσμα τα υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς του κινητού ή το συνεχές άδειασμα της κάρτας αν πρόκειται ασφαλώς για καρτοκινητό.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν σας έρθει ποτέ τέτοιο μήνυμα είναι απλά να το διαγράψετε και ποτέ μα ποτέ να μην εισάγετε πουθενά τον αριθμό του κινητού σας σε περίπτωση προτροπής σε αυτή την ενέργεια από ένα τέτοιο μήνυμα!

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page