google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Απαγορεύτηκε η χρήση του MacBook Pro με Touch Bar κατά τη διάρκεια εξετάσεων στις ΗΠΑ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Απαγορεύτηκε η χρήση του MacBook Pro με Touch Bar κατά τη διάρκεια εξετάσεων στις ΗΠΑ

710dee1cd2fccb94fa710d86b2964b27


Σύμφωνα με μία νέα οδηγία σε διάφορες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ζητείται από τους φοιτητές νομικής που είναι κάτοχοι των νέων MacBook Pro με Touch Bar να απενεργοποιήσουν την Touch Bar στους υπολογιστές τους ή ακόμα και να τους αφήσουν στο… σπίτι τους αν σκοπεύουν να τους χρησιμοποιήσουν κατά την διάρκεια της εξέτασης.








Την σχετική ανακοίνωση έκανε η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το λογισμικό των εξετάσεων ExamSoft, η οποία υποστηρίζει πως η έξυπνη λειτουργία πρόβλεψης κειμένου στην Touch Bar ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο “την ακεραιότητα της εξέτασης” (βλ. σκονάκι).

Οι φοιτητές για παράδειγμα που σκοπεύουν να δώσουν εξετάσεις με ένα νέο MacBook Pro με Touch Bar στην Βόρεια Καρολίνα, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους, πως οι επιτηρητές ή καθηγητές που θα επιβλέψουν την διαδικασία, έχουν εντολή να ελέγχουν για τα συγκεκριμένα μοντέλα υπολογιστών, και να εξασφαλίσουν ότι το χαρακτηριστικό είναι απενεργοποιημένο. Όσοι φοιτητές, ακολουθώντας τις οδηγίες της ExamSoft επαναφέρουν την Touch Bar στην απλή μορφή της όπου και δείχνει τα πλήκτρα λειτουργιών θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους φορητούς υπολογιστές τους κατά την διάρκεια των εξετάσεων.

Σε άλλες πολιτείες ωστόσο, η χρήση του νέου MacBook Pro έχει απαγορευτεί. Σύμφωνα με οδηγίες του Διοικητικού Συμβουλίου των Εξεταστών του Νόμου στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης και το Ανώτατο Δικαστήριο του Κολοράντο, οι χρήστες που θα εμφανιστούν σε αυτές τις πολιτείες με έναν φορητό υπολογιστή εξοπλισμένο με Touch Bar, θα υποχρεωθούν να γράψουν τις απαντήσεις τους χειρόγραφα, ωστόσο θα τους επιτραπεί να κατεβάσουν ξανά το λογισμικό της ExamSoft δωρεάν και σε κάποιο άλλο μηχάνημα αν το κάνουν εκ των προτέρων. Αν και καμία πολιτεία δεν έχει εκδόσεις επίσημη ανακοίνωση ακόμα, η Καθηγήτρια Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Οχάιο και Bar Exam Wizard blogger, Katherine Silver Kelly αναφέρει πως η Touch Bar έχει απαγορευτεί και στις California, Oklahoma, Massachusetts, West Virginia και Pennsylvania.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page