google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Απαράδεκτη είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ΚΕΠ του Κιάτου!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ΚΕΠ του Κιάτου!

kepkiatoujpg

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ΚΕΠ του Κιάτου βρίσκεται σε μία κατάσταση απλά τραγική! Τώρα βέβαια δεν γνωρίζουμε αν η δημοτική αρχή του Κιάτου έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια για την βελτίωση αυτής της απλά τραγικής εικόνας του ΚΕΠ αλλά έως τώρα δεν έχουμε δει τίποτα.

Όπως καταγγέλουνε πολίτες δημότες του Κιάτου μιλούν για αδιαφορία και ολιγορία της δημοτικής αρχής επάνω στο θέμα αυτό. Διότι όπως φαίνεται μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διάθεση από πλευράς του Δήμου Κιάτου να δώσει οριστική λύση στο θέμα χωρίς αυτό όμως να έχει επιβεβαιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page