google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Απαράδεκτη συμπεριφορά και άδικος αποκλεισμός από το e-steki.gr Πλήρης αδιαφορία από τους διαχειριστ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Απαράδεκτη συμπεριφορά και άδικος αποκλεισμός από το e-steki.gr Πλήρης αδιαφορία από τους διαχειριστ

greekforums

Φίλοι μου καλησπέρα και πάλι επανερχόμαστε στο θέμα του αποκλεισμού χρήστη από το e-steki.gr λόγω προσπάθειας έμμεσης διαφήμισης μέσω του link που πόσταρε προσπαθώντας να δώσει λύση στο πρόβλημα άλλου χρήστη.

Αποφασιστικά απαντώντας λοιπόν ο χρήστης έστειλε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο e-steki.gr εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί θεωρεί άδικο τον αποκλεισμό του από το συγκεκριμένο φόρουμ που πραγματικά είναι άδικος γιατί ο χρήστης δεν προσπάθησε να διαφημίσει κανέναν ούτε με το post που έκανε αλλά ούτε και με την υπογραφή του.


Απάντηση; ΚΑΜΙΑ!Προκλητική αδιαφορία από τους διαχειριστές του προαναφερθέντος forum φίλοι μου κάτι που είναι πραγματικά απαράδεκτο διότι όταν λαμβάνεις ένα μήνυμα οφείλεις τουλάχιστον να απαντάς έστω και αν δεν συμφωνείς με τα λεγόμενα του αποστολέα οφείλεις πάντοτε να δίνεις μία απάντηση, όποια και αν είναι αυτή.

Εδώ όμως καθώς φαίνεται οι διαχειριστές αγνόησαν πλήρως το μήνυμα και δεν μπήκαν καν στο κόπο να απαντήσουν όπως άλλωστε θα έπρεπε εφόσον υπάρχει μία παρεξήγηση η οποία πρέπει να λυθεί.

Για να σας βοηθήσουμε περισσότερο όμως μπορείτε να διαβάσετε και την αρχή αυτής της πονεμένης ιστορίας εδώ:

1 Προβολή1 Σχόλιο

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page