google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ασυνείδητοι σκόρπισαν φόλες στο Άργος
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ασυνείδητοι σκόρπισαν φόλες στο Άργος

Κάποιοι θρασύτατοι και προφανώς ασυνείδητοι γέμισαν με φόλες το Άργος με αποτέλεσμά να δηλητηριαστούν ένα αδέσποτο σκυλί καθώς επίσης και ένα δεσποζόμενο το οποίο για αγνώστους λόγους οι ιδιοκτήτες του το άφηναν να κυκλοφορεί ελεύθερο.

Για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους «Λάϊζα» στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρει ότι:

«Δυστυχώς δεν έχουμε πλήρη εικόνα του αριθμού των σκύλων που έχασαν την ζωή τους σήμερα. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας μιλάνε ήδη για δύο νεκρά σκυλάκια ένα δεσποζόμενο που το άφηναν ελεύθερο κ ένα αδέσποτο.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία έχετε. Αν παρατηρήσετε κάτι ύποπτο απομακρύνετε το κ ενημερώστε μας. Αν δείτε σκυλάκι να έχει σπασμούς κ να κάνει εμετούς μετάφερε το στον κτηνίατρο κάθε λεπτό μετράει. Είναι τραγικό που εν έτη 2020 μιλάμε για φόλες. Είναι ντροπή όλων μας. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το 6970460279 ή με μήνυμα στην σελίδα μας.

Δυστυχώς αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν Εκείνοι που είναι υπεύθυνοι είναι ανεπαρκείς.»

Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα στο Άργος όπως αναφερθήκαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, έγινε μία «επιδρομή» 30 αδέσποτων σκυλιών στις γειτονιές του Άργους σπέρνοντας στην κυριολεξία τον τρόμο και τον πανικό στους κατοίκους, με την Δημοτική Αρχή να σφυρίζει αδιάφορα από την μία αλλά και τον Φιλοζωικό Σύλλογο από την άλλη να μην βγάζει κιχ για το πως θα πρέπει να επιλυθεί το σοβαρότατο αυτό ζήτημα που έχει προκύψει με την απότομη αύξηση των αδέσποτων σκυλιών στην πόλη του Άργους.

Για τον Φιλοζωικό Σύλλογο του Άργους αξίζει να αναφέρουμε μόνο ότι μέχρι στιγμής έχει αντιταχθεί σε όποια ενέργεια έχει γίνει από την μεριά του Δήμου για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος των αδέσποτων σκυλιών, που πλέον λόγο της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού τους έχουνε σχηματίσει αγέλες, επίσης ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους συνεχίζει να αρνείται πεισματικά την οποιαδήποτε συνεργασία με τον Δήμο Άργους με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχει καταστεί δυνατή, η σύσταση της προβλεπόμενης από το νόμο για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, πενταμελούς επιτροπής.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page