google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αυτοκίνητο έπεσε σε υπό κατασκευή σταθμό διοδίων στο Ωραιόκαστρο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αυτοκίνητο έπεσε σε υπό κατασκευή σταθμό διοδίων στο Ωραιόκαστρο

diodia

Στον τοίχο του μετωπικού σταθμού διοδίων στο Ωραιόκαστρο προσέκρουσε ΙΧ που οδηγούσε 55χρονος, ο οποίος απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος.



Στον τοίχο του μετωπικού σταθμού διοδίων που κατασκευάζονται και πρόκειται να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, στην Θεσσαλονίκη προσέκρουσε ΙΧ που οδηγούσε άντρας 55 ετών.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία συνέδραμε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Για αρκετή ώρα, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιούνταν με δυσκολία.

Δείτε εικόνες από το σημείο, όπως μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1:


0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page