google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Βουλευτικές Εκλογές 2019: Δυστυχώς αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία| Ευτυχώς εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Βουλευτικές Εκλογές 2019: Δυστυχώς αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία| Ευτυχώς εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή

Αυτοδύναμη βγήκε δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία από τις Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 με 158 έδρες στην βουλή. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς καθότι φαίνεται πως η δεξιά (γιατί δεν μιλάμε προφανώς για κεντροδεξιά αλλά για καθαρή δεξιά ως και ακροδεξιά) και ο συντηριτισμός φαίνεται πως ακόμα κυριαρχούν στην Ελλάδα.

Ο κόσμος που συμμετείχε στην χθεσινή ψηφοφορία που διεξάχθηκε λόγω των βουλευτικών εκλογών, φαίνεται ότι ψήφισε με βάση την γνωστή λογική ότι ψηφίζω τον έναν για να μην βγει ο άλλος. Κάτι το οποίο βέβαια συνέβαινε επί περίπου τριάντα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία λες και δεν υπάρχουν άλλα κόμματα να ψηφίσει κανείς!

Υπάρχουν φυσικά και μικρότερα κόμματα πέραν του κόμματος της ακροδεξιάς του Κυριάκου Βελόπουλου καθώς και το ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής τα οποία προφανώς και δεν θα έπρεπε να έχει ψηφίσει κανείς μα κανείς!

Υπάρχουν μικρότερα κόμματα που εντάσσονται στο χώρο της Αριστεράς όπως η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. , η Λαϊκή Ενότητα, το ΚΚΕ (μ-λ), το (μ-λ) ΚΚΕ αλλά και το ΚΚΕ το ίδιο που θα μπορούσε να ψηφίσει κάποιος με σκοπό να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές αντί να δώσει μία τόσο ισχυρή εντολή σε δεξιό ή μάλλον καλύτερα ακροδεξιό κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία αφού με αυτήν εκλέγονται άτομα όπως ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης προερχόμενοι από το ακροδεξιό ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Τελικώς λόγο της ανευθυνότητας του Ελληνικού λαού αλλά κυρίως λόγο της ανικανότητάς του να καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που ζητούν την ψήφο του αφού του τάξουν πρώτα λαγούς με πετραχήλια το εκλογικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρώτη ήρθε τελικά η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 39,85% και 158 έδρες, δεύτερος ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 31,53% και 86 έδρες, τρίτο στην συνέχεια το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 8,10% και 22 έδρες, τέταρτο το ΚΚΕ με ποσοστό 5,30% και 15 έδρες, πέμπτη ήρθε η Ελληνική λύση του ακροδεξιού Κυριάκου Βελόπουλου με ποσοστό 3,70% και 10 έδρες ενώ έκτος και τελευταίος ήρθε ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Μέρα25 , με ποσοστό 3,44% και 9 έδρες στην βουλή.

Θετικό μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι εκτός βουλής έμεινε τελικά η ναζιστική Χρυσή Αυγή αφού συγκέντρωσε ποσοστό 2,93% και δεν κατάφερε ευτυχώς να εκλέξει καμία έδρα στην βουλή.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page