google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Γέφυρα κατέρρευσε στο Φενεό Κορινθίας | Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Γέφυρα κατέρρευσε στο Φενεό Κορινθίας | Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Still0209_00021

Ένα από τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις στην Κορινθία είναι η κατάρρευση της γέφυρα στο Φενεό Κορινθίας.

fr-735x418

Όπως μεταδίδει το korinthostv.gr η γέφυρα  στον Όλβιο ποταμό έπεσε μετά από αρκετή φθορά που υπέστη από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Still0209_00011
Still0209_00016

Έχουν πραγματοποιηθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να μην διακοπή τελείως η κυκλοφορία και φυσικά να μην υπάρξουν ατυχήματα.

Η γέφυρα συνδέει ανατολική με τη δυτική πλευρά, απο Μεσινο προς Αρχαία Φενεό-Λίμνη Δόξα, και ο Φενεός έχει κοπεί στα δύο

Still0209_00024

Στο σημείο βρέθηκε για επιτόπιο έλεγχο ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης. Ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Άγγελος Παπαγγελόπουλος ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Λέγκας o υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Παπαγεωργίου Σικυωνίων και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας.


0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page