google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Γονείς και Φροντιστές ΑΜΕΑ-Κάποιος πρέπει να μιλήσει!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Γονείς και Φροντιστές ΑΜΕΑ-Κάποιος πρέπει να μιλήσει!

Εκδήλωση με θέμα «Γονείς και Φροντιστές ΑΜΕΑ-Κάποιος πρέπει να μιλήσει!» διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Ατόμων Με Αναπηρίες Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς» και το Κέντρο Ενημέρωσης Ατόμων με Αναπηρίες Αιτωλοακαρνανίας.

Η εκδήλωση αυτή πρόκειται για μία Επιστημονική Εσπερίδα που πραγματεύεται με έγκριτους επιστήμονες, τον ρόλο των γονέων,και των φροντιστών Α.με.Α,τις δυσκολίες,την ψυχολογική και σωματική επίδραση της αναπηρίας στην ζωή τους, και τους προβληματισμούς τους.Είσοδος για το κοινό ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου στην οδό Σκαλτσοδήμου 9 στο Αγρίνιο και ώρα 6 μ.μ. – 9 μ.μ..

Η παρουσία όλων μας θεωρείται απαραίτητη!

7 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page