google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Δελτίο Τύπου του Πολιτιστικού & Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης για το Δημοτικό Συμβούλιο στις 9/10
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Δελτίο Τύπου του Πολιτιστικού & Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης για το Δημοτικό Συμβούλιο στις 9/10

Με δελτίο τύπου απαντά ο Πολιτιστικός & Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης στον τέως δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Παυλή ο οποίος κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος της συνεργασίας του Πολιτιστικού & Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης με τον Δήμο Τρίπολης που συζητήθηκε κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στην Τρίπολη στις 9/10, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο φιλοζωικός σύλλογος της Τρίπολης ο κύριος Παυλής έσπευσε να αμφισβητήσει με τα λεγόμενά του την νομιμότητα του φιλοζωικού σωματείου.

Ο Πολιτιστικός & Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης αναφορικά με την αμφισβήτηση της νομιμότητάς του από τον κύριο Παυλή αναφέρει τα παρακάτω:

«Με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο της 9ης Οκτωβρίου 2019 όπου και συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ Δήμου και πολιτιστικού φιλοζωικού συλλόγου Τρίπολης για τον από κοινού προγραμματισμο της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων που έχουν κατακλύσει την πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια η απερχόμενη δημοτική αρχή και ο τέως δήμαρχος κύριος Παυλης προσπάθησαν να τη μπλοκάρουν εκσφενδονίζοντας ανυπόστατα λόγια περί μη νομιμότητας του συλλόγου μας. Ο κύριος Παυλης βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, πιθανά να μην έχει μελετήσει τη νομοθεσία εις βάθος και να μη γνωρίζει πως ο Σύλλογος μας είναι καθ’ όλα νομιμότατος από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις σε Άστρος και Τρίπολη, τον εξοπλισμό του και τη δράση του. Είναι πέρα για πέρα νόμιμος και οι εθελοντές μας δρουν πάντα με νομιμότητα και πάνω απ όλα με ηθική.

Δεν χρειαστήκαμε ποτέ άδεια κυνοκομειου ή καταφυγίου κύριε Παυλή γιατί πολύ απλά υπάρχουν διατάξεις που μας καλύπτουν νομικά σε ότι αφορά τη φροντίδα και την προσωρινή φιλοξενία των αδέσποτων ζώων στις εγκαταστάσεις μας, διατάξεις που προφανώς αγνοείτε. Βαρεθήκαμε τις απειλές και τις χωρίς υπόσταση καταγγελίες. Δυστυχώς το νόμιμο δεν μπορεί να γίνει παράνομο για να βολέψει κάποιους και να κρυφτούν πίσω απ αυτό για να δικαιολογήσουν την απραξία τους. Εν κατακλείδι κύριε Παυλή εμπιστευτείτε τη νέα δημοτική αρχή όπως την εμπιστεύτηκαν και οι πολίτες αυτής της πόλης και ύστερα έχετε το χρόνο να κρίνετε εκ του αποτελέσματος. Έτσι είναι το δίκαιο, το σωστό και το ηθικό.

Πέραν της συνεργασίας αυτής στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε και μια δράση που θα υλοποιηθεί άμεσα από εθελοντές κτηνιάτρους που ήρθαμε σε επαφή και αφορά τη ΔΩΡΕΑΝ στείρωση 160 αδέσποτων σκύλων. Αυτή η δράση είναι ένα δώρο για την πόλη μας και η καλύτερη δυνατή αρχή που θα μπορούσε να έχει το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων. Όχι μόνο ο δήμος δε θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ άλλα θα εξοικονομήσει χιλιάδες ευρώ με τη δράση αυτή. Όλοι οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα αυτό θα ανακοινωθούν σύντομα για να γνωρίσουν όλοι οι συμπολίτες μας πως μπορούν κι αυτοί να φέρουν ένα αδέσποτο που φροντίζουν για να στειρωθεί.»

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page