google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Sony Xperia XZ1
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Sony Xperia XZ1

49e97eed582d01d940bece10111d7744

Τρεις φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν το design του επερχόμενου smartphone της Sony που θα αποκαλυφθεί επίσημα στην έκθεση IFA στο Βερολίνο, στη Γερμανία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή που διατηρεί τις βασικές αρχές του σχεδιασμού OmniBalance της Ιαπωνικής εταιρείας θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC και θα διαθέτει “HDR οθόνη” με διαγώνιο 5,2 ιντσών.

Στην πρόσοψη, το Sony Xperia XZ1 διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με κάμερα 19 Megapixels με Motion Eye και όπως είναι φανερό η Ιαπωνική εταιρεία, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο μοντέλο, πηγαίνει αντίθετα στο ρεύμα που θέλει όλες σχεδόν τις νέες, κορυφαίες, συσκευές να κάνουν χρήση dual-camera setup. Η συσκευή επίσης θα είναι IP65/68-certified και θα αντέχει στο νερό και στη σκόνη.

Όπως αναφέραμε, περιμένουμε τη Sony όπως κάθε χρόνο να έχει ξεχωριστή παρουσίαση στην έκθεση IFA. Εκεί θα παρουσιάσει αρκετές νέες συσκευές, μεταξύ των οποίων και το Xperia XZ1.

gallery_286955_4139_17395

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page