google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Διέρρευσαν press renders του Moto Z2 Play
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Διέρρευσαν press renders του Moto Z2 Play

afafc93b47e595e8077b7a2b7ad50dd6

Η Motorola (Lenovo) πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα της δεύτερης γενιάς συσκευές Moto Z. Πρόσφατα, διέρρευσαν επίσημα renders του νέου Moto Z2 Play και όπως μπορείτε να δείτε, μοιάζει αρκετά με το περασμένης γενιάς μοντέλο.


Αυτό είναι μάλλον φυσιολογικό από μία άποψη, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η κατασκευάστρια εταιρεία υποσχέθηκε ότι οι χρήστες που θα επενδύσουν στα MotoMods πρώτης γενιάς θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και με τις επόμενης γενιάς συσκευές της εταιρείας.

Το Moto Z2 Play, όπως και το προηγούμενο μοντέλο, θα αποτελεί την mid-range έκδοση του Moto Z2/ Moto Z2 Force και πιθανότατα θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 652 SoC (το Moto Z Play βασιζόταν στο Snapdragon 625) ενώ θα διαθέτει αρκετά μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία αλλά χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη (5,5 ιντσών, 1080p) σε σχέση με τα Moto Z2/ Moto Z2 Force.

Η διπλή κάμερα, πρόκειται επίσης να αποτελέσει χαρακτηριστικό που θα βρίσκεται αποκλειστικά στα higher-end Z2 και Z2 Force μοντέλα. Μία ακόμη αλλαγή, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, είναι ότι το πλήκτρο στην πρόσοψη που φιλοξενεί τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεν είναι πια τετράγωνο. Αν λάβουμε υπόψη την ημερομηνία που αναγράφεται στην πρόσοψη, τότε περιμένουμε την Motorola να ανακοινώσει τις νέες της συσκευές στις 8 Ιουνίου.

1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page