google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Διέρρευσε επίσημο press render του νέου Samsung Galaxy S8;
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Διέρρευσε επίσημο press render του νέου Samsung Galaxy S8;

41685d847dff14f22f851518bc763b3e







Πρόσφατα διέρρευσε μία φωτογραφία του νέου Galaxy S8, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την πρώτη, από ότι φαίνεται, επίσημη εικόνα (render) της συσκευής.


Η εικόνα που διέρρευσε επιβεβαιώνει από άποψη αισθητικής όλα όσα έχουν διαρρεύσει έως σήμερα για το Samsung Galaxy S8, το οποίο θα κυκλοφορήσει με dual-curved Super AMOLED οθόνη που φημολογείται ότι θα έχει διαγώνιο 5,8 ιντσών (6,2 ιντσών στην περίπτωση της “μεγαλύτερης έκδοσης”) και θα υποστηρίζει ανάλυση 2960 x 1440 pixels με αναλογία πλευρών 18,5:9. Φημολογείται ότι η οθόνη θα είναι “ευαίσθητη στην πίεση”, υποστηρίζοντας μία λειτουργία παρόμοια με αυτή του Force Touch της Apple στις συσκευές iPhone.

Επειδή η οθόνη λέγεται ότι θα καλύπτει τουλάχιστον το 83% της εμπρόσθιας όψης του κινητού, και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, η εταιρεία αποφάσισε να μετακινήσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, δίπλα από την κύρια κάμερα και το LED flash με τον αισθητήρα μέτρησης των καρδιακών παλμών.

Και οι δύο συσκευές στη σειρά Galaxy S8 θα ενσωματώνουν Snapdragon/ Exynos επεξεργαστή ανάλογα την αγορά που θα κυκλοφορήσουν, 4GB RAM, ταχύτατο αποθηκευτικό χώρο που θα προσφέρεται με χωρητικότητες που θα ξεκινούν από τα 64GB (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD) και μπαταρίες στα 3000mAh και 3500mAh αντίστοιχα για τα μοντέλα των 5,8 ιντσών και 6,2 ιντσών. Επίσης και οι δύο συσκευές πρόκειται να διαθέτουν υπέρυθρη κάμερα (για αναγνώριση ίριδας όπως είδαμε στα Lumia 950 και 950 XL), εμπρόσθια κάμερα 8,0 Megapixels (f/1.7) και κύρια κάμερα Dual Pixel στα 12 Megapixels (f/1.7).

Οι δύο νέες συσκευές επίσης, θα διαθέτουν τέσσερα πλήκτρα –τρία στην αριστερή πλευρά και ένα στη δεξιά. Το τελευταίο πλήκτρο στην αριστερή πλευρά λέγεται πως θα ενεργοποιεί τον ψηφιακό βοηθό της Samsung με την ονομασία Brixby ενώ φημολογείται πως οι συσκευές θα χρησιμοποιούν ένα dock για να μετατρέπονται σε… υπολογιστές, στα πρότυπα των Lumia 950/ 950 XL και του Continuum της Microsoft. Η παρουσίαση των δύο νέων συσκευών της Samsung θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page