google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Διακοπή υπηρεσίας παροχής email από την Cyta χωρίς καμιά εξήγηση!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Διακοπή υπηρεσίας παροχής email από την Cyta χωρίς καμιά εξήγηση!

20130812021854!cyta_logo

Στις 31/12/2018 η Cyta  με ένα απλό ενημερωτικό email ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι από την 1/4/2019 η υπηρεσία παροχής email θα σταματήσει να παρέχεται σε πελάτες που είναι ιδιώτες ενώ αντίθετα στους επαγγελματικούς πελάτες δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το αν θα συνεχίσει να την παρέχει κανονικά, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρος ο λόγος της διακοπής της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σας παραθέτουμε το ενημερωτικό email της Cyta όπως ακριβώς έχει αποσταλεί στους συνδρομητές της Cyta, αυτούσιο όπως μας το προώθησε φίλος του site που τυγχάνει να είναι και συνδρομητής της συγκεκριμένης εταιρείας.



logo

31/12/2018 Αγαπητέ Συνεργάτη / Πελάτη,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχετε στη διάθεσή σας από τη Cyta, θα καταργηθεί την 1/4/2019. Μέχρι τότε, η υπηρεσία θα συνεχίζει να παρέχεται κανονικά όπως και σήμερα. Παράλληλα θα συμβούν τα ακόλουθα:

  1. Από 1/2/2019 και για συνολικό διάστημα (6) μηνών, σε όσους επικοινωνούν μαζί σας στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέχεται από τη Cyta, θα τους επιστρέφεται αυτόματο απαντητικό μήνυμα (auto-reply)Auto-reply: «Η παρούσα ηλεκτρονική Διεύθυνση έχει καταργηθεί. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον κάτοχο της Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης (e-mail) που αποστείλατε την αλληλογραφία σας, προκειμένου να μάθετε την νέα του ηλεκτρονική διεύθυνση»

  2. Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην επικοινωνία σας, θα σας αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες στο e-mail σας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε να προγραμματίσετε την αυτόματη προώθηση (auto-forward) της εισερχόμενης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας σε άλλη διεύθυνση e-mail (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μια ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε ήδη ενεργή, είτε κάποια νέα της επιλογής σας)

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Cyta Hellas

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει από την μεριά της προαναφερόμενης εταιρείας παροχής σταθερής τηλεφωνίας και internet η παραμικρή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της έστω για το συγκεκριμένο θέμα.

Θεωρούμε όμως αυτονόητο ότι κάθε σοβαρή εταιρεία όταν θέλει για οποιονδήποτε λόγο, να ενημερώσει για την αλλαγή της παροχής μίας συγκεκριμένης υπηρεσίας την οποία παρέχει, τους συνδρομητές της δεν αρκείται ποτέ μόνο σε ένα ενημερωτικό email αλλά εκδίδει τουλάχιστον μία επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της με την οποία ενημερώνει τους πελάτες της για τις επικείμενες αλλαγές στην παροχή ορισμένων υπηρεσιών.

Κάτι τέτοιο από την Cyta μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει αναμένουμε όμως καθώς μπορεί στο άμεσο μέλλον να εκδώσει μία τέτοια ανακοίνωση και η Cyta οπότε θα μπορούμε να γνωρίζουμε και επίσημα σε ποιους ακριβώς συνδρομητές αναφέρεται  ιδιώτες/επαγγελματίες,  αλλά και  από πότε ακριβώς θα τεθεί σε ισχύ η διακοπή της υπηρεσίας email από την Cyta.

Επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει η Cyta για ποιον λόγο διακόπτει από την 1/4/2019 την εν λόγω υπηρεσία και αυτός είναι λόγος για τον οποίο η Cyta θα πρέπει να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page