google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Διαφημίσεις του OneDrive εμφανίζει η Microsoft στο File Explorer των Windows 10
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Διαφημίσεις του OneDrive εμφανίζει η Microsoft στο File Explorer των Windows 10

db2000e7773af4976abf300a97141258

Την τακτική των διαφημίσεων σε συγκεκριμένα μέρη των Windows 10 συνεχίζει η Microsoft όπως φαίνεται από την τελευταία δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού συστήματος, στο οποίο εμφανίζεται διαφήμιση του OneDrive μέσα στον File Explorer.


Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η προωθητική ενέργεια της Microsoft αφορά την υπηρεσία του OneDrive και το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο του 1TB στο cloud στον οποίο έχουν πρόσβαση όσοι επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές στο Office 365 με μηνιαίο κόστος $6,99. Η αναφορά εμφανίζεται στην αρχική οθόνη του File Manager, της εφαρμογής δηλαδή που επιτρέπει στον χρήστη τη διαχείριση των αρχείων του υπολογιστή, μιας από τις δημοφιλέστερες λειτουργίες των Windows και κάθε λειτουργικού συστήματος.

Σε απάντηση της η Microsoft σε παράπονα χρηστών και αρκετών δημοσιογράφων του ηλεκτρονικού τύπου απαντά ότι οι συγκεκριμένες αναφορές έχουν σχεδιαστεί για να βοηθάνε τους χρήστες των Windows 10 παρέχοντας τους γρήγορη και εύκολη πληροφόρηση προκειμένου να ενισχύσουν την εμπειρία τους σε ότι αφορά την αποθήκευση και τη διαχείριση αρχείων στο cloud. Παράλληλα η εταιρεία αναφέρει ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να απαγορεύσει την εμφάνιση παρόμοιων μηνυμάτων, μέσα από τις ρυθμίσεις.

folder-options2

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν μέσα από το File Manager τη διαδρομή View > Options > Change folder > search options και στη συνέχεια μέσα από το Folder Options να επιλέξουν το View tab. Στη συνέχεια, στην ομάδα ρυθμίσεων Advanced Settings θα πρέπει να εντοπίσουν την επιλογή “Show sync provider notifications” και να την αποεπιλέξουν.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page