google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Δωρεάν για όλους το Microsoft Office 2010 Starter Edition
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Δωρεάν για όλους το Microsoft Office 2010 Starter Edition


office

Το Office είναι η πιο δημοφιλής σουίτα εφαρμογών για τα Windows αφού περιέχει το Word, τον καλύτερη επεξεργαστή κειμένου, το Excel για λογιστικά φύλλα, το PowerPoint για παρουσιάσεις και το Outlook για τα e-mail σας.










Η Microsoft κυκλοφορεί διάφορες εκδόσεις του Office μεταξύ των οποίων και τη Starter Edition η οποία διατίθεται δωρεάν μόνο όμως με την αγορά νέου υπολογιστή και η οποία διαθέτει ειδικές εκδόσεις του Word και Excel με περιορισμένες δυνατότητες αλλά πλήρως λειτουργικές χωρίς ημερομηνία λήξης. Με τις συγκεκριμένες εκδόσεις μπορείτε να κάνετε βασική επεξεργασία κειμένου και λογιστικών φύλλων ενώ εμφανίζονται και διαφημίσεις.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα askvg.com, η Microsoft μέσα από το διαδικτυακό της κατάστημα Microsoft Store, δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε την συγκεκριμένη έκδοση του Office χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά υπολογιστή. Αν και η Microsoft εξακολουθεί να αναφέρει ότι η συγκεκριμένη έκδοση απευθύνεται μόνο σε κατασκευαστές υπολογιστών, εντούτοις μπορεί να κατέβει από οποιονδήποτε και μάλιστα όχι μόνο στα αγγλικά αλλά και σε άλλες γλώσσες, αντικαθιστώντας στο παρακάτω url τα αρχικά της χώρας.


officestarter








Για παράδειγμα μπορούμε να κατεβάσουμε την Ισπανική έκδοση απλά με την αλλαγή του en-US σε es-es ενώ αν θέλουμε τη Γαλλική μπορούμε να εισάγουμε τα αρχικά fr-fr.Η έκδοση Starter του Office 2010 δεν απαιτεί κλειδί ενεργοποίησης, είναι συμβατή με Windows Vista/7, διαθέτει το ribbon UI ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε portable έκδοση την οποία μπορείτε να μεταφέρετε στο USB σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τρέξετε το πρόγραμμα Office Starter To-Go Device το οποίο εγκαθίσταται με το υπόλοιπο Office.

Πηγή:insomnia.gr

5 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page