google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 ΕΕΤΤ: Υπογραφή συμβάσεων παραχώρησης για τη χρήση φάσματος στη ζώνη 24,5-26,5GHz
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

ΕΕΤΤ: Υπογραφή συμβάσεων παραχώρησης για τη χρήση φάσματος στη ζώνη 24,5-26,5GHz


Δελτίο Τύπου: Με την υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης από τον Πρόεδρο της ΕΕΤΤ, Καθηγητή Δ. Τσαμάκη, και τους επικεφαλής του Ομίλου ΟΤΕ, της Vodafone Ελλάδας και της WIND Ελλάς, κ. Μ. Τσαμάζ, Χ. Μπρουμίδη και Ν. Ζαρκαλή, αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε σήμερα και επίσημα η διαγωνιστική διαδικασία που σχεδίασε και υλοποίησε επιτυχώς η ΕΕΤΤ για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη 24,5-26,5GHz.

Επισημαίνεται ότι με την εκχώρηση των ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη 24,5-26,5GHz από την ΕΕΤΤ προωθείται η εμπορική ανάπτυξη σύγχρονων ευρυζωνικών δικτύων σταθερής ασύρματης πρόσβασης από τους παρόχους.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page