google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Εικόνες που αποτελούν ντροπή με αδέσποτα σκυλιά να ψαχνούν για τροφή στα σκουπίδια !
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Εικόνες που αποτελούν ντροπή με αδέσποτα σκυλιά να ψαχνούν για τροφή στα σκουπίδια !


Εικόνες που αποτελούν ντροπή με αδέσποτα σκυλιά να ψαχνούν για τροφή στα σκουπίδια στην πόλη του Ναυπλίου μετέδωσε το τοπικό μέσω ενημ;eρωσης της Αργολίδας anagnostis.org τις προηγούμενες ημέρες δείχνοντας πόσο απελπιστικά απαράδεκτη είναι η κατάσταση των αδέσποτων ζώων σε αυτή την τόσο όμορφη πόλη του Ναυπλίου.


Σε μία πόλη αν μη τι άλλο τόσο μικρή που αν δήμος Ναυπλίου είχε κάνει σωστά την δουλειά του και δεν πέταγε το μπαλάκι των ευθυνών στους εθελοντές, τα αδεσποτάκια θα μπορούσαν να βρουν κανονικότατα όμως τροφή στη κυριολεξία όμως και ας φανεί και υπερβολικό, σε κάθε γωνιά της πόλης!, κάτι που όμως με βάση τα ως τώρα δεδομένα φαντάζει αδύνατο.


Δείτε λοιπόν όλες αυτές τις εικόνες ντροπής και αίσχους κυριολεκτικά που διαδραματίστηκαν στο πανέμορφο Ναύπλιο της προηγούμενες ημέρες εξαιτίας της ανευθυνότητας όλων των αρμοδίων και ιδίως του δήμου!


Φωτογραφίες από το anagnostis.org

11 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page