google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Εκτός κινδύνου βρίσκονται οι μετανάστες που εντοπίστηκαν στην θάλασσα μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Εκτός κινδύνου βρίσκονται οι μετανάστες που εντοπίστηκαν στην θάλασσα μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμ

311136

Φωτογραφία Αρχείου


Ασφαλείς μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης οι 29 μετανάστες, οι οποίοι το πρωί κάλεσαν σε βοήθεια μέσω κινητού τηλεφώνου στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Το Λιμενικό εντόπισε νωρίτερα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης και ρυμούλκησε τη φουσκωτή λέμβο, στην οποία επέβαιναν τα 29 άτομα, μεταξύ των οποίων και περίπου 10 ανήλικα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η καταγραφή των στοιχείων τους και θα ακολουθήσει η μεταφορά τους στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο Έβρου.

Με πληροφορίες από το newsbeast.gr

1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page