google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Επικίνδυνο αδέσποτο σκυλί κυνηγάει αυτοκίνητα στο λιμάνι του Ναυπλίου(Video)
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Επικίνδυνο αδέσποτο σκυλί κυνηγάει αυτοκίνητα στο λιμάνι του Ναυπλίου(Video)

Επικίνδυνο αδέσποτο σκυλί βρίσκεται στο λιμάνι του Ναυπλίου και κυνηγάει αυτοκίνητα αλλά πολλές φορές και μηχανάκια σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό καθώς μπορεί να προκληθεί σοβαρό τροχαίο ατύχημα και πέραν φυσικά από τις υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν, μπορεί πολύ εύκολα να υπάρξει και τραυματισμός ανθρώπου ειδικότερα μοτοσυκλετιστή αφού στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει ταχυφαγείο το οποίο κάνει διανομή φαγητού ως αργά το βράδυ.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το σκυλί έχει πάρει θέση και ετοιμάζεται να χτυπήσει το θήραμά του στην προκειμένη περίπτωση να κυνηγήσει αναίτια ένα αυτοκίνητο.

Είναι προφανές ότι οι αρμόδιοι δηλαδή ο Δήμος Ναυπλίου πρέπει να μεριμνήσει για την άμεση απομάκρυνση του σκυλιού από εκεί προτού να έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Δείτε σχετικό βίντεο:


0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page