google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ζει, κοιμάται και περιμένει να ‘ρθει από τη θάλασσα να τον πάρει πίσω
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ζει, κοιμάται και περιμένει να ‘ρθει από τη θάλασσα να τον πάρει πίσω

skilosvatera

Ο σκυλάκος της φωτογραφίες βρίσκεται στην παραλία των Βατερών στη Λέσβο και περιμένει τον…. Οδυσσέα του

Στην παραλία των Βατερών στη Λέσβο, στο σημείο όπου κατά πάσα πιθανότητα με βάρκα από θαλάσσης τον παράτησε ο ιδιοκτήτης του ζεις εδώ και πέντε μέρες ένας σκυλάκος. Με το πρόσωπο μόνιμα στραμμένο προς τη θάλασσα περιμένει αυτόν που θεωρούσε (και θεωρεί) ως τον αγαπημένο του άνθρωπο.

Σύμφωνα με τον Κώστα Κωστάκη που ζεις στα Βατερά και ανέβασε την περίπτωση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας από τα πριν ενημερώσει το φιλοζωικό σύλλογο «Κιβωτός» ο σκυλάκος «κοιμάται στη παραλία και ουρλιάζει περιμένοντας το δίποδο ζώο που πιθανόν το παράτησε εκεί από κάποια βάρκα! Αυτό όμως πιστό, παραμένει και περιμένει να ‘ρθει ο Οδυσσέας του…». Μια ακόμα απίστευτη ιστορία απανθρωπιάς σε βάρος των ζώων.

Πηγή stonisi.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page