google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Θρασύτατος κουκουλοφόρος ληστής το έβαλε στα πόδια μετά από ουρλιαχτό
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Θρασύτατος κουκουλοφόρος ληστής το έβαλε στα πόδια μετά από ουρλιαχτό

Επίδοξος ληστής εισέβαλε φορώντας κουκούλα και κρατώντας μαχαίρι σε ψιλικαντζήδικο στο Ναύπλιο γύρω στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 8/10/2020.

Πιο συγκεκριμένα ο κουκουλοφόρος ληστής μπήκε στο ψιλικαντζήδικο που βρίσκεται επί της οδού Άργους στην συμβολή της με την οδό Σπάρτης στο Ναύπλιο, κρατώντας μαχαίρι, ενώ φαίνεται πως μίλησε κάποια στιγμή για λίγο ελληνικά αλλά όμως όταν η υπάλληλος του μαγαζιού άρχισε να φωνάζει τότε ο επίδοξος κλέφτης τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να το ψάχνει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με σκοπό την σύλληψη του θρασύτατου ληστή, κάτι που μέχρι τώρα όμως είναι άγνωστο αν έχει συμβεί.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page