google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Και κερατάς και γδαρμένος για τα κέρδη του ταξιτζή| Εκμεταλλεύονται ακόμα και τον κορωνοϊό για να κε
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Και κερατάς και γδαρμένος για τα κέρδη του ταξιτζή| Εκμεταλλεύονται ακόμα και τον κορωνοϊό για να κε

Μία πολύ σοκαριστική καταγγελία από αναγνώστη μας μας στάλθηκε πριν απο λίγο και αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι και οι ταξιτζήδες έχουνε σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ και ότι στο όνομα του κινδύνου της υγείας τους λόγω του κορωνοϊού διπλασιάζουνε τις τιμές που γράφει το ταξίμετρο με μόνο σκοπό βεβαίως το κέρδος.

Πιο αναλυτικά λοιπόν ο αναγνώστης μας μας αναφέρει ότι:

«Αποβιβάστηκα από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αργολίδας στο Παλατάκι και από εκεί πήρα ταξί για να φτάσω στο σπίτι μου. Η διαδρομή που κάνω είναι πολύ συγκεκριμένη και είναι η εξής διαδρομή, Παλατάκι – Περιστέρι και συνήθως πληρώνω από 3,00€ έως και 4,00€ το πολύ.

Ο ταξιτζής που με μετέφερε στο σπίτι μου σήμερα λοιπόν από το Παλατάκι με περίσσειο θράσος μου είπε ότι ανεξάρτητα το τι θα γράψει το κοντέρ(κοινώς ταξίμετρο) θα πληρώσω 6,00€! Του λέω αμέσως ότι για την συγκεκριμένη διαδρομή δεν έχω πληρώσει ποτέ πάνω από 4,00€ και μου απαντάει ο ταρίφας με περίσσειο πραγματικά θράσος τότε ότι «ξέχνα τα αυτά τα 4,00€ μου λέει πάνε αυτά, εδώ κινδυνεύουμε για να κάνουμε την δουλειά μα;!». Και κάπου εδώ τα παίρνω κανονικά λοιπόν και του λέω ότι άμα νιώθεις ότι κινδυνεύεις τότε απλά κάτσε στο σπίτι σου! Δεν θα πληρώσω παραπάνω εγώ επειδή εσύ έχεις άμεσο κίνδυνο για την υγεία σου στην δουλειά σου, λόγω του κορωνοϊού. Αν είναι δυνατόν!

Φαίνεται ότι τελικά οι ταξιτζήδες εκμεταλλεύονται ακόμα και τον κορωνοϊό προκειμένου να κερδοσκοπήσουν εις βάρος όμως πάντα των επιβατών τους. Έτσι λοιπόν βρέθηκαν να πληρώνω κερατιάτικα βραδιάτικα τα κέρδη του ταξιτζή και να είμαι συγχρόνως και κερατάς και γδαρμένος για τα κέρδη του ταξιτζή.»

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page