google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Καταγγελία αναγνώστη:Αποκλεισμός από το forum avclub.gr λόγω spamming!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Καταγγελία αναγνώστη:Αποκλεισμός από το forum avclub.gr λόγω spamming!

ε

banned

Η καταγγελία του αναγνώστη που μας στάλθηκε σήμερα αποδεικνύει ότι για άλλη μια φορά αυτοί που διαχειρίζονται τα forums πάσχουν από το φαινόμενο του διαδυκτυακού αναλφαβητισμού καθότι και στο forum avclub.gr αποκλείστικε χρήστης και  εκεί λόγω spamming.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία του αναγνώστη.


Αγαπητό Posters

Σήμερα επιχείρησα να κάνω login στο forum avclub.gr και εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα:


avclubban

Που σημαίνει σε απλά ελληνικά μόνιμος αποκλεισμός λόγω spamming.

Διερωτόμαι τώρα γιατί και ξαφνικά θυμάμαι μία μικρή κόντρα που έιχα με κάποιους από την ομάδα διαχείρισης.

Τι εννοώ θα σας πω ευθύς αμέσως.

Θεωρήθηκε spamming ένα θέμα που άνοιξα σχετικά με το blogging επειδή προσπάθησα λέει να διαφημίσω ένα blog, ενώ εγώ το μόνο που έκανα ήταν απλά να γράψω για το blog αυτό και να ζητήσω την γνώμη των χρηστών για αυτό ώστε να το κάνω καλύτερο.

Που σπαμμαρα λοιπόν και που έκανα διαφήμιση;

Πουθενά οι διαχειριστές όμως έσπευσαν να διαγράψουν το θέμα μου λέγοντας δήθεν ότι δεν είναι στην σωστή κατηγορία που μπορέι όντως να μην ήταν από δικό μου λάθος αλλά το διέγραψαν κυρίως λόγω spamming.

Αμέσως εξήγησα στα παιδιά ότι κάνουν λάθος σχετικά με το spamming και τους έστειλα και τον όρισμο του spamming που θα τον παραθέσω πιο κάτω.Δέχτηκα λοιπόν τότε μία επίθεση του στυλ ότι πρέπει να διαβάσω πάλι τους κανόνες του forum κάτι που είχα ήδη κάνει πριν πραγματοποιήσω την εγγραφή μου στο συγκεκριμένο forum και προφάνως δεν υπήρχε λόγος να το ξανακάνω.Όσον αφορά τον ορισμό του spamming που τους έστειλα δεν μπήκαν καν στον κόπο να τον διαβάσουν.Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπονται;! Μιλάνε για κάτι χωρίς καν να ξέρουν τελικά τι είναι αυτό και μπλοκάρουν χρήστες χωρίς τελικά σοβαρό λόγο.

Για να δώσω λοιπόν μία απάντηση σε όλο αυτό παραθέτω τον ορισμό του spamming για να λύσω σε όλο τον κόσμο την απορία σχετικά με το τι ακριβώς έιναι το spamming.

Σπαμ (spam) ονομάζεται η μαζική αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή άλλων, σε μια προσπάθεια προώθησης προϊόντων ή ιδεών. Λόγω του χαμηλού κόστους αποστολής, η αποστολή γίνεται σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών. Πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο και υπάρχουν εκτιμήσεις για επτά τρισεκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα spam στο 2011. Σε αρκετές χώρες η αποστολή σπαμ διώκεται δικαστικά.

Ελπίζω να μην σας κούρασα γιατί έχει και συνέχεια. Μετά την συνομιλία μου με ένα μέλος της ΔΟ του προαναφερθέντος forum έφτιαξα και μία υπογραφή για το προφιλ μου με το λογότυπο του Blog που ζήτησα νωρίτερα την γνώμη των χρηστών για αυτό.Δεν είμαι σίγουρος ότι με απέκλεισαν για την υπογραφή μου αλλά για spamming αποκλείστικα σίγουρα άδικα και το καταγγέλω αυτό.

Έλπίζω να βοηθήσω με αυτό το κείμενο όσους χρήστες αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.Ευχαρίστώ πολύ το Posters Blog που φιλοξενεί το κείμενό μου στις σελίδες του.

Αναγνώστης

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page