google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Κλεμμένο όχημα παρέσυρε κόσμο στη Λιοσίων
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Κλεμμένο όχημα παρέσυρε κόσμο στη Λιοσίων


Photo|INTIME

Κλεμμένο όχημα στην οδό Λιοσίων κατά τη διάρκεια καταδίωξης παρέσυρε και χτύπησε δύο μοτοσικλέτες, και τραυμάτισε τους δύο οδηγούς τους πέφτοντας πάνω τους καθώς επίσης και μία έπεσε η γυναίκα επιβάτης σε λεωφορείο το οποίο φρέναρε απότομα προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση.


Τέσσερις λοιπόν είναι συνολικά οι τραυματίες όπως μεταδίδει το απε-μπε ενώ ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος συνελήφθη από την αστυνομία. ο τέταρτος τραυματίες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του απε-μπε είναι ο ίδιος ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου οποίος όπως έχει ήδη προαναφερθεί έχει συλληφθεί από την αστυνομία.



σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και οι τέσσερις τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο ενώ παράλληλα η οδός Λιοσίων από την διασταύρωση με την οδό Αγίου Μελετίου έως την οδό Σιώκου παραμένει κλειστή και διενεργείται έρευνα από την αστυνομία για τις συνθήκες του ατυχήματος.


Παράλληλα για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία προκειμένου να διευκρινιστεί το τι ακριβώς συνέβη τελικά.


Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page