google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μέσω των play off η ανάδειξη του πρωταθλητή στην SuperLeague
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μέσω των play off η ανάδειξη του πρωταθλητή στην SuperLeague

Την ανάδειξη του πρωταθλητή της SuperLeague μέσω των play off αποφάσισαν οι 14 ομάδες που συμμετέχουν στην διοίκηση και αποτελούν την superleague.

Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η έως και την 6η θέση της κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα συμμετέχουν σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Μέσα από τα play offs επίσης θα αναδεικνύονται και οι ομάδες που θα παίρνουν το εισιτήριο συμμετοχής στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στις 24 Αυγούστου έχει οριστεί η πρώτη σέντρα του νέου πρωταθλήματος

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πρόσφατη συνεδρίαση της SuperLeague αποφάσισε ότι η έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος θα γίνει στις 24 Αυγούστου.

Ενημερωτικά το νέο πρωτάθλημα θα αποτελείται από 26 αγωνιστικές στην κανονική του διάρκεια, 10 για τα playoffs, και 14 για τα playoyts, δηλαδή συνολικά θα έχουμε περί τους 40 αγώνες(36+4) στο σύνολό τους.

1 Προβολή0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page