google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μία απίστευτη καταγγελία από επιβάτη του ΚΤΕΛ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μία απίστευτη καταγγελία από επιβάτη του ΚΤΕΛ

Μία απίστευτη καταγγελία από επιβάτη του ΚΤΕΛ έφτασε πριν από λίγο, και μας περιγράφει την στιγμή που ένας επιβάτης διεκδικούσε την θέση του κυριολεκτικά μετά μανίας, με αποτέλεσμα να σηκώσει όρθια αλλοδαπή επιβάτρια ενώ το λεωφορείο βρισκόταν εν κινήσει!

Ο επιβάτης χαρακτηριστικά μας καταγγέλει ότι:

“Βρίσκομαι αυτή την στιγμή στο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Ναύπλιο Αθήνα και έζησα μία στιγμή απίστευτου ρατσισμού. Νωρίτερα στο Άργος επιβιβάστηκε ένας κύριος και διαπίστωσε ότι στην θέση του καθόταν μία κοπέλα αλλοδαπή μάλλον Αφρικανικής καταγωγής.

Ενώ θα μπορούσε ο άνθρωπος να της ζητήσει ευγενικά να σηκωθεί και να του δώσει τη θέση, αντιθέτως αυτός την ανάγκασε με άσχημο τρόπο να σηκωθεί και η κοπέλα πράγματι σηκώθηκε αλλά στην προσπάθεια της να κατεβάσει το προστατευτικό παραλίγο να χτυπήσει γιατί το λεωφορείο ήταν εν κινήσει!

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου, αφού του την είπα κιόλας λέγοντας του ότι υπάρχει άλλη θέση να καθήσει για να μην σηκώσει όρθια την κοπέλα ενώ το λεωφορείο ήταν εν κινήσει και τότε αυτός ειρωνικά μου απάντησε” Όχι φίλε μου“, μου μίλησε λες και είμαστε φιλαράκια ξέρω εγώ και κάθισε στην θέση του αφού είχε προηγουμένως αναγκάσει με πολύ άσχημο τρόπο να σηκωθεί από εκεί που καθόταν.

Αλήθεια αν ήταν Ελληνίδα με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε ο εν λόγω κύριος; Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές.”

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page