google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μαθητής γυμνασίου σταμάτησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ όταν ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μαθητής γυμνασίου σταμάτησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ όταν ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του

normal_IMG_1259

Στο τσακ την γλίτωσαν μαθητές το μεσημέρι της Δευτέρα όταν κατά την διάρκεια του δρομολογίου Χαρακοπιό – Χρυσοκελλαριά, ο οδηγός του ΚΤΕΛ έχασε τις αισθήσεις του και μαθητής γυμνασίου ενστικτωδώς πάτησε το φρένο κα σταμάτησε χωρίς πρόβλημα το λεωφορείο.

Το συγκεκριμένο λεωφορείο βρισκόταν στο δρόμο για την επιστροφή των μαθητών από το σχολείο τους, όταν ξαφνικά  κατά τη διάρκεια της διαδρομής  ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας οδήγησε τον 52χρονο οδηγό να χάσει τις αισθήσεις του την ώρα οδηγούσε.

Ο οδηγός ήταν αδύνατον να προλάβει να αντιδράσει για να σταματήσει το λεωφορείο,  καθώς έπεσε στο τιμόνι. Ένας μαθητής Γυμνασίου που καθόταν σε μία από τις μπροστινές θέσεις κρατώντας την ψυχραιμία του πάτησε το φρένο του πούλμαν  και σταμάτησε το λεωφορείο , χωρίς να δημιουργηθεί  το παραμικρό πρόβλημα, πλην του σοκ εκείνης της στιγμής.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας,και οι μαθητές γύρισαν ασφαλείς στο σπίτι τους.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page