google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μαθητής μαχαίρωσε συμμαθητή του σε λύκειο της Αμαλιάδας και παραδόθηκε στην αστυνομία | Τι δηλώνει ο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μαθητής μαχαίρωσε συμμαθητή του σε λύκειο της Αμαλιάδας και παραδόθηκε στην αστυνομία | Τι δηλώνει ο

Κατά την διάρκεια του πρώτου διαλείμματος ένας 16χρονος μαθητής μαχαίρωσε έναν 15χρονο συμμαθητή του σε λύκειο της Αμαλιάδας. Αιτία του καβγά και τελικώς του μαχαιρώματος φαίνεται ότι ήταν μια κοπέλα για την οποία τσακώθηκαν οι δύο μαθητές.

Ο 16χρονος μαθητής έφυγε από τον χώρο του σχολείου αμέσως μετά το συμβάν ενώ λίγες ώρες αργότερα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Ήλιδας μαζί με τον πατέρα του όπου και παραδώθηκε στις αρχές. Παρέδωσε ταυτόχρονα στους αστυνομικούς το πολυεργαλείο με το οποίο μαχαίρωσε τον συμμαθητή του ενώ παράλληλα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Αναμένεται αύριο η μεταφορά του στον εισαγγελέα.

Ο άτυχος δεκαπεντάχρονος μαθητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο τραυματισμένος στο χέρι και στην πλάτη χωρίς ωστόσο να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Όπως αναφέρουν συμμαθητές του δράστη αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν λένε ότι συνήθιζε να προκαλεί με την συμπεριφορά του.

Ο αδερφός του θύματος σε δήλωση που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον χτυπούν αλλά αντιθέτως έχει ξανασυμβεί και άλλη φορά στο παρελθόν.

«Τον μαχαίρωσε πισώπλατα δυο φορές και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε κι έβαλε τα χέρια του. Από ό,τι γνωρίζω το άλλο παιδί πρέπει να έχει πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες, είναι μια ομάδα στην Αμαλιάδα και θέλουν να κάνουν κουμάντο παντού. Επειδή ο αδερφός μου δεν θέλει να είναι στην ομάδα τους και να ασχολείται με τέτοια πράγματα, του επιτέθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα. Ο αδερφός μου έχει τραύματα στην πλάτη από μαχαιριές, πηγαίνουμε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα, έχουμε τρελαθεί και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί πονάει πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του θύματος, Χρήστος.


Τι λέει σε ανακοίνωση της η αστυνομία για το συμβάν:

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί, σε σχολικό συγκρότημα σε περιοχή της Ηλείας, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο 15χρονο ημεδαπό, ο οποίος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Ο δράστης μετέβη το μεσημέρι αυτοβούλως στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου και συνελήφθη, ενώ παράλληλα παρέδωσε στους αστυνομικούς πολυεξάρτημα (ανοιχτήρι φιαλών, λεπίδα κ.λπ.) ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page