google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μεγάλη Παρασκευή με Μεγάλη Αισχροκέρδεια στα Σουβλάκια
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μεγάλη Παρασκευή με Μεγάλη Αισχροκέρδεια στα Σουβλάκια

Γύρος-768x645-1

Μεγάλη Παρασκευή με Μεγάλη Αισχροκέρδεια στα Σουβλάκια!

Επικαλούμενοι την μεγάλη αύξηση των τιμών στο χοιρινό κρέας οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης έκαναν αυξήσεις στα τυλιχτά σουβλάκια με πίτα της τάξης έως και 30%!

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι από όλα τα είδη κρεάτων μόνο το χοιρινό έχει πάρει αύξηση στην τιμή του ενώ τα υπόλοιπα κρέατα όχι, την ίδια στιγμή όμως σε πολλά σουβλατζίδικα σε όλη την χώρα έχουν αυξηθεί οι τιμές σε όλα τα κρεατικά που τυλίγονται με πίτα ή σερβίρονται σκέτα.

Η αύξηση των τιμών έχει χτυπήσει το 30% δηλαδή ένα σουβλάκι τυλιχτό με γύρο κοτόπουλο από 2,20€ που είχε μέχρι χθες σήμερα κοστολογείται από 2,80€ έως και 3,00€!

Ανήκουστο φυσικά είναι αυτό που συμβαίνει την στιγμή μάλιστα που η λαϊκή οικογένεια στενάζει από τος ήδη αυξημένους φόρους και τα μειωμένα μεροκάματα κάποιοι να κερδίζουν περισσότερα αυξάνοντας τις τιμές σε κρεατικά που δεν έχει αυξηθεί η τιμή τους, με εξαίρεση όμως το χοιρινό, και την ίδια στιγμή να αυξάνουν το κέρδος τους χωρίς να αυξάνεται το κόστος της χονδρικής σε κεμπάπ, κοτόπουλο και μοσχάρι.

Αυτό οφείλεται φυσικά στην ανυπαρξία των ελέγχων του κράτους και των τσουχτερών προστίμων, σε βάρος των καταστηματαρχών, που θα έπρεπε να συνοδεύουν κανονικά τέτοιες αυξήσεις στις τιμές, αλλά φυσικά ένας παράγοντας ακόμα είναι η μη ελεγχόμενη αγορά που υπάρχει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page