google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Νέα έγγραφα για το «Integrity Initiative» έφεραν στο φως οι Anonymous
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Νέα έγγραφα για το «Integrity Initiative» έφεραν στο φως οι Anonymous

8828F41B-BBC9-03F3-7FF7-C20E9EAC1193

Δεύτερο πακέτο εγγράφων που συνδέονται με το πρότζεκτ «intergrity initative» αποκάλυψαν σήμερα οι Anonymous δίνοντας συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση που όπως έγινε γνωστό επικεντρώνεται κυρίως στη στόχευση της Ρωσίας.

Οι Anonymous, η γνωστή ομάδα χάκερ δημοσίευσε σήμερα ένα μια δεύτερο πακέτο εγγράφων που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του «intergrity initative». Σύμφωνα με αυτούς, το πρότζεκτ δεν πραγματοποιούνταν μόνο στην Ευρώπη και τον Καναδά αλλά στο ίδιο το Ηνωμένο Βασίλειο προωθώντας μάλιστα μια εκστρατεία εναντίον του επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν μέσω Twitter.

«Οι καλά συντονισμένες προσπάθειες των Anonymous από όλο τον κόσμο ανάγκασαν τους Βρετανούς πολιτικούς να αντιδράσουν στην απαράδεκτη και στην πραγματικότητα παράνομη δραστηριότητα της βρετανικής κυβέρνησης που χρησιμοποιεί δημόσιο χρήμα για να πραγματοποιήσει εκστρατείες παραπληροφόρησης όχι μόνο στην ΕΕ, τις ΗΠΑ και τον Καναδά αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο », ανέφερε η ανακοίνωση. Η νέα έκδοση περιέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με το «Integrity Initiative» και τις δραστηριότητες του Υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου που σχετίζονται με την υπόθεση Σκριπάλ και την επικοινωνία με την περίφημη ομάδα «Λευκών κρανών». Η ομάδα δημοσίευσε επίσης έγγραφα σχετικά με το Ινστιτούτο Statecraft — μια εταιρεία που συνδέεται με το «Integrity Initiative», την ηγεσία της και τις δραστηριότητες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην ΕΕ. Η οργάνωση δεσμεύτηκε επίσης να συνεχίσει τις αποκαλύψεις για το «Integrity Initiative», με περισσότερα έγγραφα που θα δημοσιευτούν στο προσεχές μέλλον.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page