google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Νέους τρόπους εφηύραν για να κλέβουν οι Ρομά στην Ερμού
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Νέους τρόπους εφηύραν για να κλέβουν οι Ρομά στην Ερμού

Έναν νέο τρόπο φαίνεται ότι εφηύραν οι Ρομά για να κλέβουν τους περαστικούς στην Ερμού αυτή την φορά χρησιμοποιόντας μικρά παιδιά που παριστάνουν τους ζητιάνους.

Τα παιδιά-ζητιάνοι κάθονται στο πλακόστρωτο της Ερμού και ζητιανεύουν έχοντας μπροστά τους ένα πλαστικό ποτηράκι στο οποίο βάζουν μέσα τα χρήματα που τους δίνουν οι περαστικοί.

Την κατάλληλη στιγμή το βάζουν το ποτηράκι λίγο πιο μπροστά με αποτέλεσμα ο πρώτος περαστικός να το ρίξει κάτω και να χυθούν τα χρήματα. Εκείνη ακριβώς την στιγμή που ο άτυχος περαστικός έχει σκύψει να μαζέψει τα χρήματα που χύθηκαν από την απροσεξία του στο πλακόστρωτο του την πέφτουν οι άλλοι Ρομά που βρίσκονται όλη την υπόλοιπη ώρα κρυμμένη κάπου δίπλα και τον ληστεύουν κανονικά.

Φαίνεται τελικά πως οι Ρομά είναι πολύ πονηροί και βρίσκουν πάντα τρόπους να μας κλέβουν οπότε όταν κυκλοφορούμε σε δρόμους όπως η Ερμού τότε καλό είναι να κοιτάζουμε που πατάμε προτού βρεθούμε προ εκπλήξεως και μας ξαφρίσουν κανονικά.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page