google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Νέο κρούσμα φόλας στην Τρίπολη με πάνω από δέκα σκυλιά νεκρά
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Νέο κρούσμα φόλας στην Τρίπολη με πάνω από δέκα σκυλιά νεκρά

Νέο κρούσμα φόλας στην Τρίπολη με θύματα πάνω από δέκα νεκρά σκυλιά σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο Facebook ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης.

Το φιλοζωικό σωματείο στην Τρίπολη συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

«Οι εικόνες που βλέπουμε είναι η μεγαλύτερη ομολογία αποτυχίας της Πολιτείας και της δημοτικής αρχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ….

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως έχει εδραιωθεί ανά διαστήματα να διαπράττονται επαναλαμβανόμενες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των αδέσποτων της πόλης της Τρίπολης αλλά και των γύρω περιοχών.

Τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση έχει ενταθεί με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρά ζώα και με την οργή όλων μας για την εικόνα αυτή που αντικρίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Αυτές οι οργανωμένες επιθέσεις στα αδέσποτα που έχουν γίνει διαδεδομένες πια πρακτικές στην πόλη μας φανερώνουν την τεράστια αποτυχία της πολιτείας αλλά και του Δήμου ώστε να μπορέσει να επιληφθεί της κατάστασης όπως και την αδυναμία του να κατευθύνει τις αρμόδιες αρχές για τα περιστατικά αυτά. Δεν γίνεται να δρουν ανενόχλητοι αυτοί οι εγκληματίες και να μην έχει βρεθεί έστω και ένας ύποπτος τόσα χρόνια….

Είναι ντροπή να καθόμαστε θεατές σε ζώα που σπαρταράνε και αργοπεθαίνουν με βάναυσο τρόπο στα πεζοδρόμια και μπροστά απ τα σχολεία μπροστά στα μάτια των παιδιών μας. Τι παραδείγματα παίρνουν τα παιδιά μας όταν βλέπουν όλα αυτά να μένουν ατιμώρητα και να μην βγαίνει ένας υπεύθυνος να καταδικάσει αυτές τις εγκληματικές ενέργειες. Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιόμαστε αν ζούμε σε ένα πολιτισμένο μέρος ή στη ΖΟΥΓΚΛΑ που ο καθένας μπορεί να σκοτώσει ανενόχλητα ζώντες ψυχές.

Με καμία διάθεση κινδυνολογίας τι θα γινόταν αν κατά λάθος έτρωγε τη φόλα παιδάκι στο πάρκο σε μέρος που έχουν δηλητηριαστεί πολλάκις ζώα;

πως θα αντιδρούσε η πολιτεία;

Ποια μέτρα θα έπαιρνε;;

Ο φιλοζωικός σύλλογος αποτελείται από εθελοντές που αγαπούν τα ζώα και βοηθούν ο καθένας με τον τρόπο του …. Δεν είναι ντετέκτιβς, δεν είναι αστυνομικοί ή εισαγγελείς…. αυτά είναι αρμοδιότητες άλλων όμως δεν μπορούμε να μένουμε θεατές και να μην εξοργιζόμαστε με όλα αυτά που συμβαίνουν. »

Το θέμα με τις φόλες στην Τρίπολη απασχόλησε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 από όπου μπορείτε παρακάτω να δείτε και το σχετικό απόσπασμα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page