google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Νίκος Χαρδαλιάς: Μπαίνουν σε ολοκληρωτική καραντίνα 5 Δήμοι
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Νίκος Χαρδαλιάς: Μπαίνουν σε ολοκληρωτική καραντίνα 5 Δήμοι

Ο Απρίλιος είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και η κατάσταση είναι ακόμη ρευστή και τίποτε δεν έχει κριθεί, υπογράμμισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού, γι’ αυτό και κλείσαμε τη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στην όπως την χαρακτήρισε «απαράδεκτη εικόνα» έξω από τις τράπεζες, με ουρές και συνωστισμό.

Παράλληλα, ενημέρωσε για την αναστολή λειτουργίας δύο λαϊκών αγορών στο δήμο Ιλίου, καθώς δεν τηρήθηκαν οι κανόνες.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις, προχωράμε στη λήψη πρόσθετων μέτρων τοπικού χαρακτήρα σε πέντε δήμους: Καστοριάς, Ορεστίδου, Νεστορίου, Ξάνθης και Μύκης, από σήμερα το βράδυ στις 8, με απαγόρευση της κυκλοφορίας πολιτών και αναστέλλεται η δυνατότητα κατ’ εξαίρεση μετακίνησης για λόγους όπως σωματική άσκηση, ανάγκες κατοικιδίου και προσφορά βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες και παρουσία σε τελετή όπως κηδεία», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page