google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ξεκίνησε από χτες η Τουρκική εισβολή στην Συρία
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ξεκίνησε από χτες η Τουρκική εισβολή στην Συρία

Έγινε ενημέρωση: 2 Ιαν 2022

Ξεκίνησε χτες η Τουρκική εισβολή στην Συρία με βομβαρδισμούς από Τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη σε Συριακά εδάφη.

Εικόνες αναταραχής μαίνονται τώρα στην Συρία όπου ακόμα και τα πουλιά έχουν τραπεί σε φυγή στην κυριολεξία μαζί με τους αμάχους.

Εικόνες χάους και πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες από την Τουρκική επίθεση στην Βόρεια Συρία μεταδίδει το δίκτυο CNNTurk.

Οι Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες χτύπησαν πάνω από 180 στόχους, χτυπήματα που έγιναν κυρίως σε στρατιωτικές θέσεις σε βάθος 50 χιλιομέτρων εντός των Συριακών εδαφών, χτυπώντας έτσι ακόμα και αμάχους στις πόλεις Τελ Αμπιάντ και Ρας αλ Άιν.

Χτυπήματα έγιναν επίσης και σε άλλες δύο πόλεις που βρίσκονται κοντά στις προαναφερόμενες και μιλάμε συγκεκριμένα για τις πόλεις Καμισλί και Άιν Ίσα, χτυπώντας έτσι ακόμα και τον Κουρδικό πληθυσμό που κατοικεί στην συγκεκριμένη περιοχή. Το αποτέλεσμα των βομβαρδισμών μέχρι στιγμής στις συγκεκριμένες περιοχές είναι 5 νεκροί άμαχοι και 3 νεκροί μαχητές των υπό την ηγεσία των Κούρδων Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), τραυματίζοντας επίσης δεκάδες αμάχους, ανέφεραν οι SDF.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page