google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ξηλώνουν κλειστά περίπτερα στην Λαμία!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ξηλώνουν κλειστά περίπτερα στην Λαμία!

periptero2

Posters 22/05/2018 17:06

Ο,τι δεν είχε γίνει στο παρελθόν το κάνει η σημερινή δημοτική αρχή. Στην πόλη μας υπήρχαν πάρα πολλά περίπτερα πάνω σε πεζοδρόμους που εμποδίζουν το κόσμο να κυκλοφορήσει και πολλά από αυτά ίσως και χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες. Χρόνια πολίτες διαμαρτύρονταν κυρίως για τα κουφάρια πρώην περιπτέρων που έμεννα στην θέση του δυσκολεύοντας την ζωή των δημοτών και πολλές φορές έθεταν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα και την ζωή τους.

Ηρθε η ώρα η πόλη να απαλλαγεί από αυτά τα εμπόδια,όμως δεν αρκεί γιατί σύμφωνα με διαμαρτυρίες πολιτών υπάρχουν και ορισμένα εν λειτουργία περίπτερα που έχουν μετατραπεί σε πολυκαταστήματα με αυθαίρετες επεκτάσεις που επίσης εμποδίζουν την κίνηση των πολιτών που υποχρεώνονται να βαδίζουν στο οδόστρωμα ακόμη και σε δρόμους που τα αυτοκίνητα κινούνται με σχετικά υψηλές ταχύτητες.

Αφού η σημερινή δημοτική αρχή αποφάσισε να βάλει τάξη σε αυτή την ασχημία καλό είναι να επιβάλλει στους διαχειριστές αυτών των μικροεπιχειρήσεων να περιοριστούν στα όρια που έχει καθορίσει η δημοτική αρχή. Οταν γίνεται κάτι καλό πρέπει να ολοκληρώνεται. Επί του παρόντος αποξηλώθηκαν τα περίπτερα που βρίσκονταν στην :

– Στην Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου

– Στην συμβολή των οδών Υψηλάντη και Καζούλη

– Στον περιφερειακό δρόμο Μαρίας και Θαν. Αμπλιανίτη

– Στην οδό Παπαποστόλου

– Στην Πλατεία της Τ.Κ Κομποτάδων

– Στην Πλατεία Λαού, πλησίον της οδού Ησαϊα

-Στην οδό Παπασιοπούλου, έμπροσθεν του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

– Στην συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Κωνσταντινουπόλεως

– Στην Πλατεία Παγκρατίου

Αύριο συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Λαμίας αναμένουμε την τοποθέτηση των συμπολιτών μας δημοτικών συμβούλων και επί του συγκεκριμένου θέματος για να μην παραπονούνται ότι δεν προβάλλονται οι θέσεις τους. Ιδού θέμα σοβαρό για να πάρουν θέση γιατί είναι αίτημα πολλών συμπολιτών μας.


logo_lamia

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page