google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Οδηγός στη Λάρισα έδειρε μία παρέα παιδιών επειδή του πέταξαν αυγό στο αυτοκίνητο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Οδηγός στη Λάρισα έδειρε μία παρέα παιδιών επειδή του πέταξαν αυγό στο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, λίγο πριν τις 9.30 προχθές το βράδυ, ο οδηγός διερχόταν με το ΙΧ αυτοκίνητό του από την πεζογέφυρα επί της οδού Φαρσάλων όταν παρέα πέντε νεαρών του πέταξε αυγό.

Οι νέοι τράπηκαν σε φυγή, με τον οδηγό του Ι.Χ. ωστόσο, κυνηγώντας τους να προφταίνει τον έναν από τoυs πέντε νεαρούς – έναν 18χρονο – και με ένα ξύλινο μπαστούνι που είχε στην κατοχή του πριν ένας από την ομάδα των νεαρών, να του επιφέρει χτύπημα στο κεφάλι.

Πάνω στον καβγά, ο οδηγός – χτύπησε επίσης έναν 17χρονο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τoυs δύο νεαρούς, όπου διαπιστώθηκε όχι ο 17xpovos είχε τραυματισθεί ελαφρά και δεν απαιτήθηκε να νοσηλευθεί, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκε στο κεφάλι και ο 18χρονος, στον οποίο και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο οδηγός του Ι.Χ. – σύμφωνα με πληροφορίες τns «Ε» – παραμένει άγνωστος, καθώς μετά τον καβγά αποχώρησε, ενώ αστυνομικοί του Α.Τ. Λάρισας, που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν τους λόγους, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι ανήλικοι όταν πέταξαν το αυγό σε διερχόμενο αυτοκίνητο προκαλώντας την οργή του οδηγού. Το Α.Τ. Λάρισας αναζητεί επίσης τον οδηγό, καθώς κατηγορείται για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page